TrettioförstaJuliTvåtusennio

Jag tycker Michael Jackson är/var så sjukt bra! Sjunger och dansar som en gud! Och moonwalk är väll bara för cooltt,vill också kunna göra det! Ska nog köpa nån av hans skiva snart (a'  Någon annan som håller med mej?


Aja, nog snackat om Michael Jackson. Idag så har det varit en ganska chill dag, senare mot kvällen så blev det Sandra som vanligt såklart. Jag tycker jätte synd om henne, för igår var dom tvungna att avlida hennes katt :(  Älskar min Sandra <3

Shoppingtur med mamma

Idag så var jag med mamma på Center Syd och köpte jacka, ny skolväska och pennskrin med tillbehör :)


Skinnjacka från Lindex: 599 kr

Väska från New Yorker: 249 kr

Pennskrin från Bokia: 49 kr

Linjal, överstykningspenna, sfiftpenna, suddigum från Bokia: 9kr, 20kr, 15kr, 20kr

Vad tycker ni om?

Ibland tycker jag det är lite svårt att veta vad ni läsare egntligen tycker är intresant att läsa?
Är det mode & kläder, mitt vardagsliv eller rent av roliga historier?
Är det roligt med många bilder eller är det bara störigt?


Jag älskar roser! ♥

Helsingborgs Festivalen!

Oj, glömde skriva att jag var på Helsingborgs Festivalen! Jag var där i torsdags med, ja vem tror ni? ja Sandra såklart ;P<3 vi kom inte hem förrän halv tolv, mkt roligt ;) samtidigt så var Rix Fm festivalen där! ännu mer toppen! Där var bl a  BWO, Freestyle, Velvet, Lili & Susie och StarPilots! Sen såg vi flera stycken som hoppade bungyjump, USCH & FY säger jag bara! Att folk betalar för att göra det! Det försår jag inte alls, jag hade gärna fått betalt för att göra det! Är det någon som är intreserad? Isåfall kostar det 650:- i Helsingborg ;)
URSÄKTA DEN DÅLIGA KVALITÉN PÅ BILDEN!

Spratt på toabesökare!

hahaha! kolla in det här klippet. Det är ett spratt på toabesökare, haha dom blir såå lurade! tycker det här är ett klipp som är värt att titta på!


ULLARED!

Nu har vi varit i Ullared! Kom fram klockan 10.00 gick utifrån Gekås Ullared ca 14.30-15.00 sen åt vi och gick i affärerna runt omkrin Gekås Ullared åkte därifrån ungefär vid fyra tiden. Kom hem då inte hem förrän ungefär halv sju, lång dag! OJ! OJ, vad mycket saker där är! Man vet ju inte var man ska börja titta?! Tänkte att bilderna kunde tala lite för sej själv nu :)


 -tänke ha den till leggings och ett skärp :)

  



Ja, ni ser ju själva ungefär priserna lixom! det dyraste jag köpte kostade 93kr! Kan ni gissa vad som kostade 93kr?
(ursäkta att jag lägger ut på underkläderna!)


Here we come!

ULLARED! Ullared here we come :D imorgon klockan 08.00 sticker jag&Sandra&min familj till Ullared, ni vet den där jättestora affären typ som har det super billigt! Imorgon ca 08.15 sitter jag&Sandra och tittar på min bärbara DVD spelare i bilen på väg till Ullared ;)
En bärbar DVD spelare är ett ganska bra tidsfördriv när man inte kan göra något annat än att sitta i en bil i några timmar! Vill du köpa en sån? Då har du ett bra allternativ på SIBA för endast 798:- Gå in på länken här då: http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2028415 
Då är det väll bäst att man går och skrapar ihop det man har i plånboken, för nu, Nu är det dags för shopping! Imorgon eller på torsdag kan jag uppdatera vad jag köpte! 

God hemmagjord glass!

Kunde tyvärr inte göra ett inlägg igår för datan var helt konstig! ;S aja, så jag lägger in för igår nu istället!

Iställe för att köpa alla dem värsta dyra glassarna så varför inte göra sin egen blandning och ta allt just DU tycker om! Jag och Sandra tyckte i alla fall att det var en smart idé så det gjorde vi!
Ingredienser:
Gb-vanilj glass
Jordgubbar
Banan
Marabou choklad
Vattenmelon

Mängden av allt bestämmer du helt själv! Bra att tänka på: Glassen måste vara lite smält annars går det inte att blanda i ingredienserna! Sen till sist så kan du lägga upp det lite fint ovanpå också, tycker det ser rätt festligt ut va? ;)

Sandra is the shit!

hejsan alla gullungar där ute i landet!
idag har jag haft en underbar dag med min sockertopp sandra! Vi tog somamrbussen till Center Syd där köpte jag mina urcoola nagellack! :D se bilden nedan, älskar dem! Sen när vi kom hem därifrån så ville vi modella oss lite grann, så här får ni lite smakprov från dagens bilder. Tyck, och kommentera sedan! :D








Puss På Dagen Och Puss På Er <3

Bra att veta om lilla mej

Vet inte om ni vill veta lite om mej?
13 år gammal, så man ska börja högstadiet, roligt men nervöst! imorgon är det bara 4veckor kvar tills skolan är igån igen! usch, vad tiden går snabbt när man inte vill det..
Vad har hon för intressen då?
Mitt största intresse är helt klar DANS, dans,dans,dans älskar det! Går på Jazz dans, Street Dance & Klassisk Balett :)
Men jag tycker även mycket om att fotografera =)
Och sist men så klart inte minst mina Vänner, mina underbara vänner! Störst plats har min älskade sandra <3


Min dag har tillbringats med min underbaraste ssaandraa! alltid lika roligt med henne <3


tjabba ;)

Ny blogg igen då, vi får väll se hur länge jag
orkar hålla på med detta
.
 


RSS 2.0